Til dig, der oplever angsten forstyrrende for dit hverdagsliv


Hvornår kunne et forløb hos mig være relevant?

Hvis du på grund af angst begrænses i eller ikke formår :

-at udføre opgaver i dit hjem, som fx personlig hygiejne, at spise, lave mad, gøre rent, vaske tøj, have gæster på besøg mm.

-at kommunikere med dine omgivelser, som fx dit netværk eller offentlige instanser.

-at komme hjemmefra til, eller deltage i, aktiviteter som fx indkøb,

skole/studie, arbejde, møder/aftaler, fritids- eller sociale aktiviteter.

-at transportere dig til de aktiviteter, du har behov for.

-at håndtere opgaver som post eller økonomi.

Måske har du prøvet forskellige behandlingsformer, men mangler hjælp til at komme i gang med dét du undgår på grund af angsten- det kan jeg hjælpe med.

Et forløb vil som udgangspunkt være en kombination af samtale og eksponering i dine vante omgivelser, men vi vil sammen lægge en plan, der giver mening for dig.


Kommuner og virksomheder

Kontakt mig, hvis I har en borger eller medarbejder, hvor I mangler:

-afklaring af funktionsniveau, skånehensyn mm, som led i en samlet vurdering, fx i forhold til arbejdsfastholdelse eller til at komme i gang med relevant beskæftigelse.

-struktureret målrettet eksponering som indsats til at øge funktionsniveau, fx i forhold til arbejdsfastholdelse eller komme i gang med relevant beskæftigelse.

.

Mine erfaringer

Målgrupper, jeg har arbejdet med i relation til angstproblematikker og

strukturerede eksponeringsforløb:

-OCD

-Agorafobi

-Panikangst

-Socialfobi

-Enkeltfobi

-Spiseforstyrrelse

Derudover har jeg erfaring med udredning og behandling af aktivitetsproblematikker hos borgere med depression, bipolar lidelse, PTSD, personlighedsforstyrrelse, ADHD psykoselidelse og autisme-

spektrumforstyrrelse.

Jeg er vant til at samarbejde med og om borgere med komplekse problemstillinger på grund af flere diagnoser og udfordringer, hvor det kan være svært at vide, hvilke tiltag, der er mest hjælpsomme for at bedre funktionsniveauet.

Kontakt mig ved tvivl om mit tilbud er

det rette for dig. Måske oplever du at din hverdag ikke fungerer, som du ønsker, og dine udfordringer mere handler om at planlægge, skabe struktur på dagen, få taget initiativ til aktiviteter, du gerne vil lave, få en døgnrytme til at fungere mm. Dette er også områder, vi vil kunne samarbejde om.